Välkommen till vår gård i Ljugarn på Gotland!

Vi hyr ut det det stora huset med minst 8 sängplatser samt det nyinredda magasinet med 6 sängplatser.

Alla sängar är resårsängar med fräscha täcken och kuddar, sängkläder och handdukar ordnas mot extra kostnad.

Tillgång finns till gasolgrill med uteplats i kvällssol, studsmatta, spjälsäng och barnstol. En del gamla cyklar finns på gården som kan lånas vid behov. TV med DVD finns i båda husen. Fiberbredband finns. Tomten är stor, det finns gott om plats för lek.

Stora huset på ca 150kvm från mitten av 1800-talet är i full modern villastandard, består av tre sovrum med delbara dubbelsängar i varje rum, vidare går det även att bädda ytterligare minst tre platser på vinden och eller ställa in ytterligare säng i rummen. I huset finns ett stort lantkök, matsal, vardagsrum, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Magasinet på ca 80 kvm består av två sovrum, ett stort allrum och ett sovloft. Till det hör ett brygghus på gården med kök och badrum, det nyttjas endast av de som hyr magasinet. Tillgång finns till tvättmaskin. Diskmaskin finns ej.

Är ni intresserade av ett vackert och annorlunda bröllop får ni gärna kontakta oss, vi har en underbar lada med loge på ca 180kvm som precis är iordningställd med bar i gamla kohuset och dansgolv i vagnslidret precis bredvid. Se bifogad Pinterestlänk för mer inspiration.

Gården ligger drygt 500 meter från stranden, inom gångavstånd finns mataffär och ett flertal restauranger bl.a lyxiga Smakrike och pärlan Pighuset som numera finns med i White Guide.

Ljugarn är en gammal badort där det finns tillgång till tennisbanor, fotbollsplan, golf, bad, strand och vackra raukar. Det lilla samhället är perfekt för familjer och vänner.

Från Ljugarn är det ca 4 mil till Visby. Vidare kan vi ordna slutstädning, sängkläder och handdukar mot extra kostnad.

Bytesdag är söndagar.

http://www.pinterest.com/botvalde/the-stable/

Välkomna

Om oss

Länkar

© 2015 Botvalde Ljugarn

  • w-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now